ULF i nye rammer

14.01.2015

ULF i Aarhus har fået ny hjemmeside. Et nyt og mere brugervenligt design gør det nemmere for dig at finde undervisnings- og læringsforløb til din børnegruppe eller klasse. Vi fortsætter ufortrødent det tekniske og redaktionelle arbejde hen mod endnu bedre overskuelighed og service til dig som bruger af siden.

ULF i Aarhus, undervisnings- og læringsforløb - Hvad er det nu lige, det er?

ULF i Aarhus er et samarbejde mellem Børnekulturhuset, Kultur og Borgerservice og Børn og Unge, Aarhus Kommune. På sitet her samler og formidler vi undervisnings- og læringsforløb til dagtilbud, skole og ungdomsuddannelser.

Lige nu finder du mere end 400 forskellige tilbud indenfor kunst, kultur, natur og idræt. Se fx hvad ARoS, Den Gamle By, Væksthusene, Naturhistorisk Museum, Børnekulissen, UNO-Friluftscenter og byens teatre kan tilbyde. Måske får du lyst til at opsøge et tilbud, du ikke kender i forvejen – mulighederne er mange! Gå på jagt og lad dig inspirere.
 

Hvad koster et forløb?

Prisen for et undervisnings- eller læringsforløb varierer og fastsættes af den enkelte udbyder – her møder I engagerede formidlere, som deler deres viden med jer. Mange forløb er gratis og vil I udforske museer på egen hånd, er der også gratis adgang. Samtidig kan ordningerne ’5 gratis undervisningsforløb’ for skoler og Teaterordningen komme jer til økonomisk undsætning.

5 gratis undervisningsforløb
Hver skole i Aarhus Kommune har i skoleåret 2014/15 mulighed for at få 5 gratis undervisningsforløb.

Teaterordningen
Teaterordningen i Aarhus Kommune giver mulighed for, at rigtig mange børn og unge får teateroplevelser.
Læs mere om teaterordningen i Aarhus Kommune
 

Mere ULF i hverdagen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få ULF’s nyheder én gang om måneden. 

Gå til forsiden og kig dig omkring mellem de mange spændende forløb.