Kontakt

Konsulenter

Malene Lynggaard Thomassen
Tlf.: 41 85 66 71
malyt [at] aarhus [dot] dk

Arbejdsområde: Kulturelle læreplaner, partnerskaber, historie, samfund, dansk, håndværk/design, billedkunst, idræt og virksomhedsopgaver

Malene har arbejdet som lærer i folkeskole-, højskole- og aftenskoleregi med særlig interesse for æstetiske læreprocesser. Hun har en fortid som omviser, kunstfagligassistent og facilitator på ARoS, Museum Jorn og Viborg Kunsthal. Hendes speciale omhandlede arrangementer for småbørnsfamilier på Viborg Kunsthal, så hun har stor erfaring med diverse kulturarrangementer for børn og unge, både didaktisk, håndværksmæssigt og akademisk.
Malene er vild med æstetiske læreprocesser, keramik, ”Das Unheimliche”, og generelt ting der er både smukke og ulækre – og gerne på en gang. Velbekomme!

Anne Kleberg
Tlf.: 40 22 63 03
annek [at] aarhus [dot] dk

Arbejdsområde: Teater, drama, dansk, historie, innovation, partnerskaber, dans og kristendom

Anne har mange års erfaring som lærer på Hasle Skole med bl.a. billedkunst og drama som fag og som afsæt for æstetiske læreprocesser. Anne står for Børnekulturhusets del af ULF i Aarhus, hvor hun har kontakten med kulturinstitutionerne i Aarhus og med de ULF-ambassadører, der er ude på skolerne. Hun udvikler desuden også ofte de projekter, Børnekulturhuset har i eget regi.

 

Louise Søgaard Nielsen

nsolo [at] aarhus [dot] dk

Louise varetager både opgaver for Børnekulturhuset og ULF i Aarhus. Her er hun medudvikler af det nye Børnekulturhus, afholder workshops til børn i Børnekulturhusets kreative værksted og tager del i de projekter Børnekulturhuset løbende udvikler.

Louise er uddannet cand. soc. i uddannelsesvidenskab og har specialiseret sig i eksterne læringsmiljøer og æstetiske læreprocesser. Hun har inden sin tid i Børnekulturhuset arbejdet med flere projekter i det aarhusianske kreative vækstlag samt pædagogisk erfaring fra henholdsvis vuggestue og børnehave. For Louise er der ikke langt fra pædagogisk teori og administrative opgaver bag computeren til opgaver der involverer stiksav eller boremaskine.

 

Kommunikation, hjemmeside mv.

Mie Frydensbjerg
mif [at] aarhus [dot] dk

Mie varetager Børnekulturhusets kommunikative og grafiske opgaver - hjemmeside, nyhedsbrev, presse, layout, annoncer mm.
Hun benyttes desuden som rådgiver, når kommunen skal have implementeret nye hjemmesideløsninger, fordi hun er i stand til at "udfordre systemet indefra", som de siger. Derudover bestrider hun regnskabsmæssige samt administrative opgaver. Mie er ikke fuld tid på Børnekulturhuset, men har også sit eget firma 'vandand design'.
Hun ses ofte på skovstier i nærheden af Jelling iført tilmudret cykel.

 

Karina Rask Nordtorp
Tlf.: 41 85 66 69
nkara [at] aarhus [dot] dk

Karina varetager ULF i Aarhus' kommunikative og grafiske opgaver, f.eks nyhedsbrevet og det store ULF-katalog.
Hun er desuden projektholder på store projekter, gerne med regionalt tilsnit, hvor hun kan bruge sit netværk fra hele regionen. Karina har nemlig været kulturmedarbejder både i Silkeborg og Viborg, inden hun faldt til ro i Aarhus.
Karina var engang en habil curlingspiller.

 

Samarbejdspartnere

Børnekulturhuset
Børnekulturkoordinator
Anne Line Svelle
Tlf.: 29 20 90 49
als [at] aarhus [dot] dk

Pædagogik, Undervisning og Fritid, Børn og Unge
Konsulent
Astrid Holtz Yates
tlf. 41 87 20 63
asmy [at] aarhus [dot] dk