Teaterordning for dagtilbud

Nyhed pr. 20/10 2020:
 
 
Alle dagtilbud i Aarhus Kommune kan fra nu af og indtil 30. juni 2021 bestille gratis teaterbilletter - eller en hel forestilling, som I bestiller til at spille ude hos jer.

Kulturforvaltningen i Aarhus står for betalingen. Og skulle det være umuligt at komme ind til Aarhus med offentlig transport, er der også mulighed for at bestille en minibus og få den betalt oveni.

Teaterordning for kommunale og private dagtilbud og dagplejere:

100% dækning af udgiften til refusionsberettiget forestilling- samt dækning af evt. nødvendig kørsel til teateret.
I bestiller blot en forestilling på et teater i Aarhus eller fra et turnerende teater – og Kulturforvaltningen i Aarhus Kommune står for betalingen.

Teaterordningen for dagtilbud og dagplejere er sat i verden som et forsøg med de statslige refusionsmidler med henblik på at forøge denne aldersgruppes muligheder for at få set turnerende professionelt børneteater fra hele landet ude på institutionen/i lokalområdet eller på teatrene i Aarhus.

Hvis der er brug for kørsel, fordi teaterforestillingen foregår på et teater eller et spillested, der ikke kan nås til fods, skal institutionen/dagplejen blot orientere teatret om, at der kommer transport oveni. Transporten skal institutionen/dagplejen selv bestille, men regningen skal sendes til og betales af teatret. Udgiften kommer så på teatrets regning, som bliver betalt af Kulturforvaltningen. VIGTIGT er dog, at institutionen har afsøgt muligheden for gratis, offentlig transport via Midttrafik.

I forbindelse med bestilling af forestillingen skal institutionen orientere Kulturforvaltningen på e-mail til: Teaterrefusion [at] aarhus [dot] dk hvor der skal oplyses følgende:

  • Skolens/institutionens/dagplejens navn
  • Navn på teateret og forestillingen, som man ønsker refusion til
  • Dato for forestillingen
  • Forestillingens pris uden moms
  • Transportens pris uden moms samt bus/taxi-selskabets navn

Links til inspiration:

Kontakt

Inspiration til konkrete forestillinger:
Astrid Guldhammer
Børnekulturhuset
asg [at] aarhus [dot] dk / 29204434
 

Administration:
Ulla Scharling
Aarhus Kommunes kulturforvaltning
Teaterrefusion [at] aarhus [dot] dk