Secret Hotel præsenterer K.R.O.P.

04.02.2015

Secret Hotel, 14-19 år. Kroppens (kultur)historie udsat for dans, performance og foredrag. Udbydes som turnéforestilling til skoler og ungdomsuddannelser

Udstyret med pap, parykker og en old school overhead fabulerer vi over kroppen, der belyses som fænomen fra adskillige vinkler: Videnskabeligt, kulturelt, politisk og personligt. Vi bevæger os mellem fakta og fiktion, fra evolution, over kropsidealer, til kønsidentitet og kropslige fremtidsvisioner.

K.R.O.P. er tænkt som et anslag til undren og refleksion og inddrager de unges egne tanker og holdninger. Perfekt som supplement i udskolingens seksualundervisning.

Lærerudtalelse:
”K.R.O.P. bød på så afslappet en måde at servere tabuer og seksuelle emner på. At se det kropsliggjort gav masser af perspektiver. Et virkeligt godt supplement til meget af undervisningen. Det var vildt godt – jeg er solgt!” Abelone, lærer på Bernadotteskolen.

Elevudtalelse:
”Jeg har aldrig set sådan noget før, det var helt anderledes, end hvad jeg er vant til. En vildt god måde at lære noget på; både at få viden, og at det bliver spillet. Hjernen bliver sat i funktion – man tænker over ting, man ikke har tænkt over før. Og I var gode til at få os inddraget.” 10. klasses elev fra Bernadotteskolen.

Pressen skriver:
Kropslekture med tankestof og sanselighed "Secret Hotel dissekerer kroppen i et vellykket miks mellem teater og undervisning. Secret Hotel kommer omkring utroligt mange aspekter af kroppen i den nye forestilling Krop, som er en spændende krydsning mellem undervisning og sceneoptræden. En performancelekture – en optrædetime med masser af tankevækkende og underholdende overhead-illustrerede videns-input med koreograferede optrin og med en aktiv inddragelse af det unge publikum, der fungerer ret godt." Teateranmelder Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende

I forbindelse med forestillingen tilbyder vi forløb, der går i dybden med emnerne – skræddersyet til f.eks. seksualundervisningen, idræt eller psykologi. Desuden findes et undervisningsmateriale, der udbreder de forskellige emner i sociologiske og filosofiske perspektiver.

Undervisningsmateriale kan downloades fra slut december på www.secrethotel.dk
Vejl. pris: 7.500,- ekskl. moms

Forestillingen er refusionsgodkendt

Max. 80 personer per forestilling

Turnéperiode februar, marts, april 2015

KONTAKT vedr. spørgsmål og salg:
Janne Schnipper,
janneschnipper [at] gmail [dot] com,
T: 28564225