Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Skæring. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad. Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen i et faglokale, på virksomheden og tilbage på skolen i faglokalet igen. Det giver eleverne førstehåndserfaring med, hvordan det de lærer i faget, bruges hver dag i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i Madkundskab, samt Uddannelse og Job.
Forløbet har til formål, at vise unge hvordan det de lærer i skolen, kan bruges i virkeligheden, samt hvilke job og uddannelsesmuligheder der findes indenfor fødevareindustrien.
Link til forløbet på Åben Virksomheds hjemmeside:
Kontakt os for at aftale et besøg
Kontakt [at] aabenvirksomhed [dot] dk
Skriv gerne: