Et hav af følelser

Beskrivelse

Aarhus Kommunale Musikskole tilbyder jeres indskoling og mellemtrin et højaktuelt interkulturelt musisk trivselsforløb af et halvt års varighed, som afsluttes med en fælles koncert på jeres skole for hele indskoling/mellemtrin (til og med 4. klasse) ude på jeres skole.
Herefter tager de fire ældste klasser deres indslag med ind i Musikhuset Aarhus, hvor de optræder sammen med tre andre aarhusianske skoler.

Forløbet er samtidigt med at være en unik oplevelse for jeres elever også et kursus i et inkluderende sanse-motorisk lærings-design for jeres lærere, som kan være en ramme for kreativt tværfagligt samarbejde.
Konceptet får liv gennem en multikulturel musik  - verdens bedste folkesange, stærke rytmer og cool dansetrin. 
Konceptet åbnes hos jer af musikskolen verdens-musikkaravane.
Alt materiale (noder, fortælling, instruktionsvideoer og andet inspirations-materiale) ligger open-source på konceptets hjemmeside: Flaskeposttilfremtiden.dk.

Aktiviteter

Planlægning: Se her, hvordan I får hele indskolingen og mellemtrinsklasserne med: flaskeposttilfremtiden.dk/eksperimentarierne-flaskepost-til-fremtiden
 

Formål

1) Understøttelse af skolens musiske kultur
Ny fælles global musikkanon og sanse-motosike koncept.
Brug af musik og andre kulturudtryk som følelsesudtryks- og herved livsmestringsværktøj.

2) Sammenhænskraft i de bredere børnefællesskaber 
Børn på tværs af skoler og kulturer går sammen på opdagelse langs en transkulturel fortællingstråd og løser en fælles hjælpemission.
Børnene samskaber gennem dans, musik og dramartisering en fælles forestilling om hvordan vi hjælper hinanden, når der er brug for det.

Sted

På egen skole

Tilmelding

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.
Tilbuddet er primært til folkeskoler og de har derfor fortrinsret i forhold til privatskoler. 

Ring eller skriv til Gunnild de Ridder:

Tlf.nr. 21379481