Gratis

Plastens egenskaber og genanvendelse

To mænd peger på en bunke med plastik

Beskrivelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Martin Høft A/S - Rolgros. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Martin Høft A/S - Rolgros bruger og arbejder med plast i forbindelse med produktionen. Undervisningsforløbet er tredelt og består af undervisning på skolen, på virksomheden og tilbage på skolen igen. Forløbet er fællesfagligt inden for Geografi, Biologi og Fysik/kemi. Det dækker to af de seks fællesfaglige fokusområder, nemlig den enkeltes og samfundets udledning af stoffer og Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår.

Da man selv kan formulere et fællesfagligt fokusområde, kan man også bruge Plasts fysiske og kemiske egenskaber, samt dets anvendelse og livscyklus. Undervejs i forløbet besøger eleverne plastvirksomheden Martin Høft A/S - Rolgros, hvor de stifter bekendtskab med de ansattes uddannelsesbaggrund og karriereveje på virksomheden. På den måde bidrager forløbet også til det timeløse fag Uddannelse og Job.

Formål

Forløbet har til formål, at vise unge hvordan det de lærer i skolen, kan bruges i virkeligheden, samt hvilke job og uddannelsesmuligheder der findes indenfor plastindustrien.

Undervisningsforløbet dækker de fællesfaglige fokusområder:

  • Den enkeltes og samfundets udledning af stoffer
  • Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår
  • Plastens fysiske og kemiske egenskaber, samt dets anvendelse og livscyklus
Sted
Martin Høft A/S - Rolgros
Birkemosevej 3A
8361 Hasselager
Undervisningsmateriale

Link til forløbet på Åben Virksomheds hjemmeside:
Plastens egenskaber og genanvendelse

Tilmelding

Kontakt virksomheden for at aftale et besøg:
Plastens egenskaber og genanvendelse