Danseworkshop Milkywhale

05.01.2021

Danseforløb til 0.-3. klasse ude på jeres skole. Hvert forløb består af et laboratorium, hvor børnene danser sammen med danserne fra dansekompagniet 'elsewhere', samt en kort forestillingsdel, som også kan være del af laboratoriet.

Vi skal på en rejse til fantasiuniverset milkywhale, som er lige der, hvor havet og himlen støder sammen, og to verdner mødes. I milkywhale bor forskellige væsner, der kommunikerer på andre sprog end vores, og derfor må vi lære dem at kende gennem dans, lyde, rytmer og tegning. Sammen med danserne skaber børnene arkitekturen i fantasiuniverset, og gennem legende opgaver oplever de, hvordan de kan skabe nye måder at være sammen på ved at lytte, se og erfare.

Danseforestillingerne gennemføres med forbehold for ændringer, da de sker under hensyntagen til gældende restriktioner. Da der kan være forskel på restriktioner fra skole til skole, vil der være en dialog direkte mellem dansekompagniet og den enkelte skole om den konkrete afvikling af forestilling og laboratorium.

Når du tilmelder, booker du to forløb af 1½ time på én dag. Der kan deltage to klasser (ca. 50 børn) på hvert forløb. Der skal være min. 30 minutters pause ml. hvert forløb.

Yderligere information
Hent invitation til print (PDF) her: