milkywhale - et danseforløb

Beskrivelse

Børnekulturhuset præsenterer sammen med Dansehallerne og KORA (tidl. Dans for Børn) dansekompagniet 'elsewhere' forestilling og danselaboratorium 'milkywhale'.

Vi tilbyder:
Danseforløb til 0.-3. klasse. Hvert forløb består af et laboratorium, hvor børnene danser sammen med danserne fra 'elsewhere', samt en kort forestillingsdel, som også kan være del af laboratoriet. Varighed pr. forløb er 90 minutter, hvor 50 børn kan deltage.

Forestilling og laboratorium:
Vi skal på en rejse til fantasiuniverset milkywhale, som er lige der, hvor havet og himlen støder sammen, og to verdner mødes. I milkywhale bor forskellige væsner, der kommunikerer på andre sprog end vores, og derfor må vi lære dem at kende gennem dans, lyde, rytmer og tegning. Sammen med danserne skaber børnene arkitekturen i fantasiuniverset, og gennem legende opgaver oplever de, hvordan de kan skabe nye måder at være sammen på ved at lytte, se og erfare.

Danseforestillingerne gennemføres med forbehold for ændringer, da de sker under hensyntagen til gældende restriktioner. Da der kan være forskel på restriktioner fra skole til skole, vil der være en dialog direkte mellem dansekompagniet og den enkelte skole om den konkrete afvikling af forestilling og laboratorium.

Skolen booker to danseforløb på én dag: 2 x 50 børn.
Det kunne være kl. 8.30-10.00 og 10.30-12.00 eller måske kl. 11.30-13.00 og 13.30-15.00, så danserne har en halv times pause mellem forløbene.
Du skal skrive tidspunkterne, som I ønsker, når du tilmelder.

Minimum to voksne skal deltage aktivt under hele forløbet. De samme voksne under hele besøget.

Forberedelse

Eleverne skal møde omklædte i træningstøj.

Formål

En praktisk workshop, bestående af en eksperimenterende laboratoriedel, hvor eleverne bliver inviteret ind i performernes univers for at lege med forestillingens elementer.

Sted

På jeres egen skole

Undervisningsmateriale

Download invitationen (PDF) med alle praktiske informationer her:

Tilmelding