Danseforløb ude i jeres børnehave

02.08.2022

Vil I have besøg af dansere i institutionen og få inspiration til at anvende dans som kunstart og udtryksform i dagligdagen? Så er dette forløb måske noget for jer. I løbet af tre besøg får børn og voksne forskellige oplevelser med dans.

Børneulturhuset tilbyder i samarbejde med Dansehallerne en workshop, hvor fantasi, bevægelse og fællesskab er omdrejningspunkterne.

I vil få tre besøg af professionelle dansere og musikere af 45 minutters varighed:

  • Besøg 1: Første besøg er med danser Mette Møller Overgaard og musiker Dave Black fra kompagniet Tiny Dancer. De laver den interaktive forestilling ”YEM”, som handler om at føle sig hjemme – eller ikke. De inviterer børn og voksne ind som medskabere i et univers af kufferter, dans, fortælling og musik. Se en lille teaser-video her
  • Besøg 2: Andet besøg er det to danseformidlere fra Teaterhuset Filuren, der kommer ud til jer. I en workshop arbejder børn og voksne videre med tema, rekvisitter og bevægelser fra ”YEM”. Et genkendeligt univers, som foldes ud på nye måder.
  • Besøg 3: Tredje gang kommer de to danseformidlere igen på besøg. Her danser I sammen videre, hvor I slap sidst. Et særligt fokus på dette sidste besøg er, at I som pædagoger får konkret inspiration til på egen hånd at arbejde videre med dansen efterfølgende.

Jeres institution skal deltage med 35-45 børn, som inddeles i tre grupper.
Det koster 800 kr. at deltage, men I kan søge ULF i Aarhus om at få betalt forløbet. Læs mere om Gratis Forløb for dagtilbud her

Som forberedelse til forløbet anbefaler vi, at én eller flere pædagoger tilmelder sig pædagogworkshoppen www.ulfiaarhus.dk/kursus/dans-i-boernehaven. Det er gratis at deltage - og man kan også deltage i pædagogworkshoppen uden at tilmelde sig forløbet med børnene.