Danseforløb for 100 elever den 21. november.

12.10.2022

Skal den sidste plads gå til din skole? Tre dansere besøger jeres skole og laver to undervisningsforløb på én dag. Målgruppen er 3. - 9. klasse.

I samarbejde med Dansehallerne sender Børnekulturhuset tre dansere fra 2GROOVE ud på skolerne for at lave undervisningsforløb.

Der er én dag tilbage i efterårets program. Det er den 21. november 2022.

I 'Back Into Time' bliver I inspireret til at danse og bevæge jer frit og til ikke at være bange for at være jer selv. Selv er danserne fjollede, forskellige og giver sig hen i nuet, når de tager jer med på en rejse gennem mange måder at udtrykke sig på med kroppen.

Forestillingen er også en fortælling om fællesskab, opbakning og frihed til at udtrykke sig. Gennem en række dansestilarter med hver sin musikform, hvert sit groove og måde at bevæge sig på viser 'Back Into Time' vej ind i en fantasiverden, hvor dans kan være alt, og hvor intet er forkert - så længe man leger med at udtrykke sig gennem bevægelse. Det kommer I til at mærke på egen krop ved at deltage, få sved på panden og mærke pulsen og groovet i musikken.

I får to forløb på én dag ude på jeres skole. Til hvert forløb deltager ca. 50 elever. I kan godt blande årgange, men der skal helst ikke være for stor aldersspredning på det enkelte forløb.

For dansernes skyld foreslår vi, at forløbene ligger eksempelvis kl. 8.30-10.00 og 10.30-12.00 eller måske kl. 11.30-13.00 og 13.30- 15.00, så danserne har en halv times pause mellem forløbene. Du skal skrive tidspunkterne, som I ønsker, når du tilmelder.

Yderligere information
Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.
Du kan også tilmelde dig lærerworkshoppen med én af danserne fra 2GROOVE.