Danseforløb Back Into Time

Beskrivelse

I Back Into Time møder I tre dansere (2GROOVE), som gerne vil inspirere andre til at danse og bevæge sig frit og til ikke at være bange for at være sig selv og at være ny til noget. Selv er danserne fjollede, forskellige og giver sig hen i nuet, når de tager jer med på en rejse gennem mange måder at udtrykke sig på med kroppen. Forestillingen er også en fortælling om fællesskab, opbakning og frihed til at udtrykke sig. Gennem en række dansestilarter med hver sin musikform, hvert sit groove og måde at bevæge sig på viser Back Into Time vej ind i en fantasiverden, hvor dans kan være alt, og hvor intet er forkert - så længe man leger med at udtrykke sig gennem bevægelse. Det kommer I til at mærke på egen krop ved at deltage, få sved på panden og mærke pulsen og groovet i musikken.

Eleverne og lærere skal møde omklædte i bare fødder og løstsiddende tøj på, de kan bevæge sig i.

Aktiviteter

Du bestiller to forløb på én dag.

To klasser eller 50 elever pr. forløb (Cirka samme alder/årgang i den deltagende gruppe elever til den enkelte forestilling.)
Altså op til 100 elever pr. dag. Minimum to lærere, der deltager aktivt. De samme lærere under hele besøget.

For dansernes skyld foreslår vi, at forløbene ligger eksempelvis kl. 8.30-10.00 og 10.30-12.00 eller måske kl. 11.30-13.00 og 13.30- 15.00, så danserne har en halv times pause mellem forløbene. Du skal skrive tidspunkterne, som I ønsker, når du tilmelder.

Forberedelse

Deltag i lærerworkshop: På workshoppen møder du de dansere, som I får besøg af, og du, som lærer, bliver bedre til at formidle glæden ved at bevæge sig i skolen. Desuden får I konkrete redskaber til arbejdet med bevægelse og udtryk.
Find Dansehallernes lærerworkshop her: ulfiaarhus.dk/kursus/dans-og-koreografi-med-2groove

Formål

  • Eleverne bliver inviteret ind i performernes univers for at lege med forestillingens elementer.
Sted

Forløbet foregår ude hos jer.

Tilmelding

Klik på den ønskede dato herunder. I tilmeldingsprocessen skriver du de tidspunkter, som I ønsker. For dansernes skyld foreslår vi, at forløbene ligger eksempelvis kl. 8.30-10.00 og 10.30-12.00 eller måske kl. 11.30-13.00 og 13.30- 15.00, så danserne har en halv times pause mellem forløbene.

Tilmelding