Børnenes Klimamøde 2024

Af Klimatorium - 01.12.2023

Vær med d. 23. august til Børnenes Klimamøde, som er Klimatoriums tilbagevendende, digitale klima-event for grundskolens mellemtrin. Det er samtidig et engagerende og praksisnært undervisningsforløb om klimaforandringer, klimaløsninger og innovation.

Med læringsuniverset Børnenes Klimamøde, der kredser om klima, klimaforandringer og innovation, sætter vi elever i 5.-6. klasse i stand til at handle i forhold til klimakrisen. Vi inddrager dem og tager deres ideer og meninger alvorligt, samtidig med, at de selvfølgelig bliver klogere på vores tids største udfordring: De menneskeskabte klimaforandringer. 

Kære lærer 

Med Børnenes Klimamøde giver vi dine elever mulighed for at være en del af noget større: Arbejdet for at skabe nye, bæredygtige løsninger til vores fælles fremtid.  

Med materialerne, du har til rådighed på vores hjemmeside klæder vi eleverne på med viden om klimaforandringerne og deres årsager og konsekvenser. De præsenteres for nogle helt konkrete klimaløsninger, der hver især kan gøre en forskel. Og de får mulighed for at skabe deres egne løsninger. 

Du kan vælge at plukke i materialet og bruge de moduler, der passer dig. Eller du og dine elever kan gennemgå alle tre moduler, og være med til at skabe børnenes klimamøde. 

Læs mere her: www.ulfiaarhus.dk/udbyder/klimatorium

Skulle du have spørgsmål til forløbet, kan du altid kontakte os på bkm [at] klimatorium [dot] dk

Børnenes Klimamøde finder altid sted den tredje fredag i august. Du vælger helt selv, hvornår på skoleåret, du vil sætte klima på skemaet. Hvis elevernes løsninger skal være en del af mødet, skal de være indsendt senest den første fredag i juni.