Den Blå Skole

Præsentation

På grund af de igangværende budgetforhandlinger, hvor naturformidlingen i Den Blå Skole står til nedlukning, kan vi desværre ikke tage imod yderligere bookinger.

Den Blå Skole tilbyder skoler og institutioner i Aarhus Kommune alternative læringsforløb på, i og ved Aarhus bugt. Vores tilbud og forløb tager udgangspunkt i unikke placeringer omkring Aarhus Bugt, fra Kaløvig i nord til Marselisborg Marina i syd. Vi samarbejder blandt andet med flere af sejlklubberne og Det Internationale Sejlsportscenter om både grej og faciliteter. Hos os kan du altså stå med storbyen i ryggen og vind i håret og skue ud over vores stolte naturskønne Aarhus bugt. I Den Blå Skole har I f.eks. mulighed for at sejle, ro og padle med instruktør, eller hvorfor ikke booke en af vores dygtige formidlere til naturformidling i eller ved bugten. Læringsforløb og aktiviteter i et åbent og autentiske læringsrum, vejledt af en passioneret ildsjæl, giver børnene en unik mulighed for læring, styrkelse af det sociale fællesskab og, ikke mindst fælles fantastiske oplevelser. Alt sammen noget I tager med tilbage til de vante rammer. Kontakt os gerne, og sammen kan vi opbygget et spændende forløb for netop jer.

På nuværende tidspunkt afholdes vandsportaktiviteter af UNO Friluftscenter (T: 86279400/M: uno [at] mbu [dot] aarhus [dot] dk) og naturformidling af Natursamarbejdet (T: 86256860/M: natursamarbejdet [at] mbu [dot] aarhus [dot] dk). 

Forløb udbudt af Den Blå Skole

Dagtilbud

Grundskole