SKAB - se den gratis til foråret

02.03.2015

hvid støj sceneproduktion, 2-6 år. SKAB er en musikalsk og sanselig animationsforestilling, der legende fortæller skabelsesberetningen med bageingredienser, dej og køkkenting.

Forestillingen gæster gratis jeres daginstitution som led i ordningen 'Scenekunst til de 4-årige'. Selvfølgelig er I velkomne til at "spæde op" med tilskuere fra 2 år og op.

Forestillingen begynder med, at alle kagedåserne er tomme... I begyndelsen var der ingenting...

Og ligesom Gud SKABte lyset, verden og menneskene på 7 dage, følges en opskrift med 7 punkter. Første punkt er at tænde ovnen: ”og der blev lys”.

SKAB fortælles med nykomponeret musik og er SKABt til dine sanser med musik, animation og dufte. Fantasien sprudler i poetisk leg.

SKAB har spillet mere end 200 gange på danske teatre, i kulturhuse, børnehaver, på biblioteker mm. I efteråret 2014 havde SKAB udlandsdebut, med deltagelse i hele 2 russiske festivaler.

Se traileren til SKAB her

 

Praktisk information

SKAB kommer gerne ud til jeres institution og spiller, hvis I har et lokale der passer til formålet (læs om krav nederst). Hvis I ikke har et lokale, men gerne vil se SKAB, så kontakt teatret – så vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning. Husk: Kontakt os i god tid for bestilling

Turnéperiode: April og maj 2015

Kontakt teatret på mail: info [at] hvid-stoj [dot] dk, el. tlf.: 6171 9017

Tilskuere:  Max. 40 pr. opførelse inkl. voksne

Varighed:  Ca. 35 min.

Mørklægning: Gardiner trækkes for

Pladskrav:  6 m  x  6 m  x  2.3 m

Teknik:  2 stk. 220 V stikkontakter

 

SKAB er produceret med støttet fra:
 Aarhus Kommune Statens Kunstfonds Tonekunstudvalg for Rytmisk Musik Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje Scenografernes Ophavsretforvaltning - Blanktbåndsmidlerne Driftsorganisationen Godsbanen Dit Pulterkammer

I samarbejde med Børnekulissen udbyder hvid støj sceneproduktion gratis SKAB-forestillinger til 4-årige (årgang 2011) i april og maj i Aarhus. Selvfølgelig er I velkomne til at "spæde op" med tilskuere fra 2 år og op, når SKAB gæster jeres institution. Læs mere om gratis teater til de 4-årige her.