Lydmagasinet Seismograf søger elever

17.11.2022

Musikmagasinet Seismograf vil høre, hvad byens unge lytter til. Vi inviterer dine elever - partylovers, musicnerds og influencertyper - til gratis musikanmelder-workshop i weekenden d. 3.-4.december. Hvem af dem skal overtage vores insta?

Hvem af dine elever er partylovers, musicnerds eller influencertyper?
Alle unge hører musik. Alle! De hører alle genrer. De danser med live, de streamer alene, deler playlister, youtuber og hater/liker idoler og så opdager de random artister. Musik er – som det altid har været – lydtapetet til vores liv.

Nu, i 2022, er det netop den musik, DE UNGE har hørt i år, som de vil HUSKE. Den musik, der gjorde dem til netop dem, de er, og som vil følge dem…måske resten af deres liv.

Så, hvordan vil dine elever vise, hvilken musik, der har gjort størst indtryk på dem?

Vi inviterer 15 forskellige unge - så du kan være håndværker, hustler eller humanist bare du er in-love-with-music og fra en af Aarhus ungdomsuddannelser - så er du velkommen til en intens workshop-weekend - alt betalt.

Vi vil på 2 x 5 timer gøre dig professionel så du kan skabe din egen personlige takeover-video af musik, der gjorde størst indtryk i 2022. Musik, der betød så meget, at du ikke kan holde kæft med det. Så meget, at du vil skrige det ude over byens tage. Så meget at… lad os se, hvad der sker! Content som du og de andre unge skaber bliver broadcastet på Seismografs instagram som en julekalender.En ny ungs anmeldelse/reportage/forskræp/pip i december.

Vi inviterer 15 unge fra Aarhus’ ungdomsuddannelser: SOSU, EUD/EUX, STX/HF, HHX og HTX

Hvornår: Workshop i weekenden kl. 12-17 lørdag d. 3. + gratis koncert om aftenen og søndag d. 4. december

Hvor: Byhøjskolen, Musikskolen Frontsession // Aarhus Kunstskole // Fotografisk Skole, Mejlgade 53, 8000 Århus C. + koncertvenue lørdag aften

Hvem underviser: Andreo Michaelo Mielczarek, ansvarshavende redaktør på Seismograf Europas mest nørdede musikmagasin, og musikanmelder på Kristeligt Dagblad og Århus Stiftstidende, stifter af Kultura. Nanna Rohweder, kulturjournalist (DMJX), speciale: Audience development, underviser i borgerjournalistik. Tidl. kulturjournalist på bl.a. Politiken, Scenekunst, JP/POL Kulturmonitor.

Tilmelding: send en email/PM med NAVN, SKOLE: TLF: Tilmelding senest 15. november til redaktør andreo [at] seismograf [dot] org eller send en besked på insta instagram.com/seismografmag/

#Seismograf #DIYTakeover #SecretAdmires #ShakshukaPromo #WTFitsViral

Yderligere information