Leg, legende læring og legende udfoldelse

31.03.2016

CounterPlay Festivalen er en årligt tilbageværende festival om leg, legende tilgang til læring, til arbejde og til livet i det hele taget. Årets festival sætter fokus på Leg, når det er svært og en lang række nationale og internationale ”legere” (praktikere, kunstnere og forskere) sætter forskellige perspektiver på legen 14. og 15. april.

Få inspiration, refleksion og netværk på årets CounterPlay festival på DOKK1

Dette års festival har et lukket festivalprogram for festivalgængerne samt et åbent program, som festivalgængere og alle andre kan bruge som inspiration til deres legende arbejde, læring og liv. Der er fortsat pladser til det lukkede program, så hvis du kunne bruge refleksioner, konkret inspiration og netværk, så kunne det måske være værd at kigge nærmere på programmet, som findes her: www.counterplay.org.

Til aktiviteterne i de åbne arealer mangler vi nogle klasser, som kunne være interesserede i at være med i spændende workshops, og som samtidig er med at inspirere andre til, hvordan de kan lege i deres undervisning, workshops m.m. Der vil  løbende være aktiviteter, som kunne være spændende for børnehaver og skoleklasser – musik, klovnerier, spændende installationer og leg.

Hold øje på www.Dokk1.dk og på www.counterplay.org.

Yderligere information
Aktiviteterne er støttet af Børnekulturhuset. Kontakt: mail@louiseovergaard.com