Kunstnerforløb ude hos jer

14.06.2023

Gennem projektet En ræv bag øret kan dagtilbud, skole, klub eller SFO kan få et 15-timers kunstnerforløb for 2000 kr. plus materialer,

’En ræv bag øret’ er en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Aarhus. Børnekulturhuset har lavet aftale med tre kunstnere, der alle har stor erfaring med at inddrage børn i den kreative proces og sammen med dem få frembragt skønne kunstværker.

Det kunne være Anne Katrine Graah Rasmussen, der er uddannet billedkunstlærer og har gået på Aarhus Kunstakademi. Hun arbejder selv mest med maleri, video og især grafik; men laver også workshops med andre medier, f.eks. store fælles værker med malede sten, dukkeworkshops og plankeværksudsmykning. I workshoppen kan der laves individuelle værker eller et stort fællesværk. Det kan formes efter de behov, der er i jeres skole eller institution. Anne Katrine arbejder gerne ud fra en fortælling. Der skal være noget, der sætter ideer og tanker i gang - og der skal være en ramme, hvori kreativitet og børnenes egne kunstneriske udtryk kan få plads.

Tre af de 15 timer kan efter ønske konverteres til workshop for lærere og/eller pædagoger.

Yderligere information