Kæmpekorsprojektet starter til januar

Af Sangkraft Aarhus - 05.12.2023

Sangkraft Aarhus har en årlig tradition i form af kæmpekor mindst en gang om året i samarbejde med et af byens professionelle orkestre, og til maj sker det igen. Projektet starter op i januar. Skal du og din klasse være med?

Det plejer at være en stor succes, når Aarhus Domkirke fyldes af skole- og korbørn fra hele byen, som synger sammen med Aarhus Jazz Orchestra. Ofte har der været mellem 200 og 300 børn på scenen, og der har været fyldt godt op på publikumspladserne - og derfor er der i de seneste år blevet afholdt 2 koncerter i streg, så flest muligt fik mulighed for at opleve det.

Kæmpekorsprojektet starter op allerede til januar med et lærermøde torsdag den 25. januar kl. 15.30-17.00, hvor årets repertorie præsenteres for lærerne. Her møder de også sangkonsulenterne fra Sangkraft Aarhus, der hjælper med indstuderingen af sangene ved 2 skolebesøg som en del af forløbet. Derudover vil der være 2 fællesprøver og en generalprøve.

Koncerterne ligger den 31. maj 2024 kl. 15.00 og 16.30.

Der er netop åbnet for tilmelding til årets kæmpekorsprojekt. Send en mail til mail [at] sangkraftaarhus [dot] dk med skole, klassetrin, antal elever og kontaktoplysninger på de tilknyttede lærere.

Tilmeldingsfristen er 15. januar - og der gælder først til mølle-princippet.