Sikker kanosejlads på Aarhus Å og Gudenåen

Kanosejlads på Aarhus Å

Beskrivelse

Frisk luft, flot, afvekslende natur og masser af nye oplevelser ved hvert sving. Aarhus Å danner de perfekte rammer for korte dagsture, og der kan sejles fra Brabrand sø og helt ind i midtbyen. Ønskes længere ture, evt. med overnatning, er Gudenåen og området omkring Ry og Silkeborg et oplagt mål for årets klassetur.

Kanoturen ledes altid af en uddannet kanoinstruktør, og vores passageransvarsforsikring dækker den forsikringsmæssige forpligtelse for sejladsen. Før turens start skriver instruktøren en sikkerhedsinstruks og giver samlet intro til sejladsen. Instruktøren følger med gruppen, og dette er jeres sikkerhed for en tryg sejlads. anosejlads og et aktivt friluftsliv skal være tilgængeligt for alle - også for mennesker med særlige behov! Vi har specialiseret os i friluftsliv tilpasset alle former for funktionsnedsættelser. Vi har mobile liftløsninger til sikre forflytninger fra kørestol til kano. Vi har også specialsæder og pontoner parat, så alle kan deltage og føle sig sikre under turen. Det optimerer sikkerheden, så alle kan være trygge på vandet.

Vi samarbejder med UNO Friluftscenter og Ry Kanofart. Sammen kan vi tilbyde udstyr, inspiration og en bred vifte af aktiviteter leveret med seriøsitet og godt humør.

Formål

En aktiv hverdag med kropslige erfaringer skaber bedre forudsætninger for at lære og forstå sammenhænge i det vi skal lære om. Naturen kan derfor have relevans som en del af børn og unges udvikling, læring og dannelse. Og så må det gerne være sjovt og spændende undervejs. Et aktivt friluftsliv med børn og unge kan understøtte mange målsætninger;

  • E bevidst fokus på udviklingen af sociale relationsmønstre
  • Udvidelsen af personlige grænser
  • Ryste-sammen-aktiviteter
  • Fart og spænding
  • Fordybelse
  • Motorik og balance, og meget andet.
Sted
FISKERHYTTEN
Rodelundvej 1
8680 Ry

Vi kommer gerne til Aarhus, og starter sejlturen på Aarhus Å, hvis det passer bedst i jeres planlægning...