Børnemobilen online

Pige der taler i telefon

23.03.2021

Nu har I mulighed for at få besøg i klassen af Børns Vilkår online.

Besøget er et trivselsfremmende og fællesskabende indspark til hele klassen med et særligt blik for de børn, der har det sværest under nedlukningen. BørneMobilen Online består af et online-besøg samt et materiale, der skal støtte dig som lærer i det videre trivselsarbejde i klassen.

Det er en af Børns Vilkårs dygtige undervisere, som kommer på besøg online. Med en aktuel og vedkommende fortælling, der er bygget op om børns henvendelser til Børnetelefonen, stilles der skarpt på nogle af de udfordringer, som børn kan have i en tid med pandemi, nedlukning og hjemmeskole. Men der peges også på muligheder og handlinger, der forhåbentlig vil efterlade klassen med mere håb.

Underviseren faciliterer afslutningsvist en enkelt øvelse i klassen, og der tilbydes endvidere et opfølgende undervisningsmateriale, som I kan bruge i det videre trivselsarbejde.

Workshoppen er udviklet for at understøtte det fællesskabende og trivselsfremmende arbejde i 4.-8. klasse, og det er ikke bundet op til specifikke fag.