Billetsalg sæson 24/25 i fuld gang!

Af Teater Refleksion - 07.06.2024

Få en oversigt over alle relevante skoleforestillinger her. Kontakt os for at booke billetter, og/eller hvis du har spørgsmål.

Læs mere om den enkelte forestilling ved at trykke på titlen.

'Vi skal gøre det igen'
En forestilling om den store glæde i de små intense hverdagsoplevelser og om alle de mange krumspring, vi gør, for at få øjeblikket til at vare ved.
Klassetrin: 0. - 1.
Periode: 9. - 12. september

'Klovnen der bare ikke var særlig sjov'
Klovnen Dummy overrasker både publikum og sin cirkusdirektør ved at lykkes med at floppe - som klovn. Forestillingen er skabt efter Kim Fupz Aakesons børnebog af samme navn.
Klassetrin: 1. - 4. 
Periode: 30. september - 4. oktober

'Bænken'
En ældre dame insiterer på at sidde i fred og stritter imod alle tilløb til møder med de andre i parken. Men efterhånden opdager hun, at der i det uventede møde kan opstå en kontakt, et venskab, som man ikke vidste, man savnede.
Klassetrin: 0. - 4. klasse
Periode: 31. oktober - 6. november

'Broder Sol, Søster Måne'.
Forestillingen er baseret på legenderne om en virkelig mand, der levede fra år 1181 til år 1226. Frans af Assisi skabte bro til både dyr og mennesker i en tid med konflikt mellem religioner, sygdomme og frygt for det fremmede.
Klassetrin: 0. - 4. 
Periode: 4. - 6. december

Yderligere information
Vi kan kontaktes alle hverdage fra kl. 9.00 - 15.00. Ring til os på (+45) 86 24 05 72 eller skriv en mail til refleksion@refleksion.dk.