ARoS

Præsentation

ARoS er et kunstmuseum og et mentalt fitnesscenter. Et mødested mellem læring og kunst, hvor man kan træne hjernen, sætte ord på det man ser og opleve kunst - den store af slagsen. Et liv med kunst giver en dybde. Forskning viser, der er noget om snakken.

Igennem større og mindre særudstillinger med dansk og international kunst, sætter vi fokus på samtiden, de store emner og det der rører sig i verden omkring os. Vi oversætter det via undervisningsforløb. Så vi sammen med eleverne kan få sat ord på mødet med kunst og hvad det gør ved os. Og så vi kan understøtte jeres arbejde med elevernes læring.

Undervisningen sker via studiopakker hvor det oplevede fortolkes via hænderne og dialogbaserede omvisninger for institutioner, grundskole, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelsesinstitutioner.

På hverdage kl. 10-12 sidder museets booker klar ved telefonen og hjælper jer med at finde det forløb, der passer bedst til jeres ønsker.

Vi glæder os til at se jer herinde.

Entré

Gratis for skoler/institutioner (hverdage kl. 10-17).

Kontakt
Booking kontoret
61 90 48 70
Træffetid 10.00-12.00 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Mandag lukket. Bookingen holder ferielukket i uge 29, 30 og 31

Forløb udbudt af ARoS

Dagtilbud

Se Mig!

Periode: Hele året

Udbyder: ARoS

Emne: Idræt og bevægelse, Kunst, arkitektur og design

Læs mere

Grundskole

Nyheder

Tildelt budget
CVR
39799928