ARoS

Præsentation

ARoS er et mødested mellem læring og kunst. Et kunstmuseum hvor man kan træne hjernen, sætte ord på det man ser og opleve kunst - den store af slagsen. Et liv med kunst giver en dybde. Forskning viser, der er noget om snakken.

Igennem større og mindre særudstillinger med dansk og international kunst, sætter vi fokus på samtiden, de store emner og det der rører sig i verden omkring os. Vi oversætter det via undervisningsforløb. Så vi sammen med eleverne kan få sat ord på mødet med kunst og hvad det gør ved os. Og så vi kan understøtte jeres arbejde med elevernes læring.

Undervisningen sker dialogbaserede omvisninger for institutioner, grundskole, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelsesinstitutioner.

www.aros.dk kan I læse mere om vores forløb og på hverdage kl. 10-12 sidder museets booker klar ved telefonen og hjælper jer med at finde det forløb, der passer bedst til jeres ønsker.

Vi glæder os til at se jer herinde.

Pædagogisk profil

Vi vil meget gerne bringe børn, unge og kunst sammen i et rum for refleksion og understøtte børn og unges sprog om virkelighed, samtid og kunst.

Vi vil altid I dialog med eleverne, gør ny viden brugbar og relevant for eleverne og være brugbare for lærernes øvrige undervisning

Det gør vi igennem Møder i øjenhøjde og med udgangspunkt i dialogen.

Entré

Gratis for skoler/institutioner (hverdage kl. 10-17).

Kontakt
Booking kontoret
61 90 48 70
Træffetid 10.00-12.00 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Mandag lukket. Bookingen holder ferielukket i uge 29, 30 og 31

Forløb udbudt af ARoS

Dagtilbud

Grundskole

Nyheder