Aarhus Beachvolley Club

Præsentation

Aarhus Beachvolley Club holder til på Vestereng i det nordlige Aarhus med 19 baner i Beachparken og 4 indendørs i Beachdomen 500 meter derfra. Det er dejligt blødt sand, gode net og bolde. Vi har i beachparken lækre klubhusfaciliteter med terrasse og toiletter. Vi har 22 forskellige beachvolleyhold på alle niveauer: for børn, unge, teens, voksne og seniorer. Fra nybegyndere til elitespillere. Der er musik fra højtaleren og gas på grillen. Det er beachvolley, når det er bedst. Og nårh ja, så blev vi kåret som Årets Forening af DGI Østjylland i 2021 :-)

Pædagogisk profil

Vi har stor erfaring med Volleyball Danmarks kids- og teenvolleykoncepter i beachvolley-version. Vi tilbyder at tilpasset forløb til jeres målgruppe. Vi introducerer eleverne til beachvolley som sport og demonstrerer, hvorfor beachvolley ikke blot er volleyball i sand. Forløbet foregår i sandet med intro til gode øvelser og til at forstå spillets taktik og de gode løbemønstre. For elever tilbyder vi at træne i basal beachvolleyteknik med et mål om, at kunne spille sammen og kontrollere bolden i modtagning, serv og slag. Der vil altid være spil og små turneringer i kombination med andre sjove aktiviteter i sandet, og balancen mellem spil og øvelser afhænger af forløbets længde fra 1,5-5 timer på en dag - eller måske besøge flere gange. 

Vi kan have flere hundrede i gang samtidig, og vi har over 30 instruktører med typisk mange års trænererfaring. Nogle har formelle træneruddannelser målrettet unge, nogle er lærestuderende eller læser idræt på universitetet. Flere af dem spiller typisk med på den officielle Beachtour i Danmark og internationalt. Vi har haft mange tusinde skoleelever gennem beachvolleyforløb og har derfor en god forståelse af klassernes typiske ønsker, evner og behov på de forskellige alderstrin. Med andre ord er vi et alsidigt og kompetent team. 

Kontakt
Yderligere information
Beachdomen ligger 500 fra Beachparken, men på denne adresse: Paludan-Müllers Vej 110B, 8200 Aarhus N (ved Firmasport/Vestereng IdrætsZone)

Forløb udbudt af Aarhus Beachvolley Club

Dagtilbud

Grundskole

Ungdomsuddannelse

Nyheder