Aarhus Beachvolley Club

Præsentation

Aarhus Beachvolley Club har Danmarks bedste beachpark med 17 baner med blødt sand, der er fri for sten og skidt. Vi har gode net og bolde og udendørs klubhus-faciliteter med terasse, toiletter mv. Vi har 22 forskellie træningstruppe på alle niveauer. For vores medlemmer afholder vi ligaturneringer hver uge og har altid musik fra højtaleren og kul på grillen. Det er beachvolley, når det er bedst - og vi vil gerne vise parken og den gode stemning frem for byens elever. 

Pædagogisk profil

Vi tilbyder et målgruppetilpasset forløb på jeres egen skole eller i Beach Park Aarhus. Vi introducerer eleverne til beachvolley som sport og demonstrerer, hvorfor beachvolley ikke blot er volleyball i sand. Forløbet foregår i sandet med intro til gode øvelser og til at forstå spillets taktik og de gode løbemønstre. For elever tilbyder vi at træne i basal beachvolleyteknik med et mål om, at kunne spille sammen og kontrollere bolden i modtagning, serv og slag. Typisk inkluderer vi kamp og små turneringer i kombination med andre sjove aktiviteter i sandet.

Forløb kan tilpasses de behov og ønsker, I har. Med 17 baner kan vi have hundredvis i gang samtidig, og det behøver ikke alt sammen være beachvolley. Sand er sjovt at spille andre boldspil i og træner samtidig koordinationen i sandet. Men det er naturligvis beachvolley, vi elsker, og som vi kan lære fra os. 

Vi har over 20 instruktører med typisk mange års trænererfaring og nogle med formelle træneruddannelser målrettet unge. Flere af dem spiller typisk med på den officielle Beachtour i Danmark og internationalt. Vi har haft mange skoleklasser på besøg gennem årene, og har efterhånden en god forståelse af målgruppen.   

Kontakt

Forløb udbudt af Aarhus Beachvolley Club

Grundskole

Ungdomsuddannelse

Kursus

Nyheder