Aarhus Beachvolley Club

Præsentation

Aarhus Beachvolley Club har med Beach Park Aarhus Danmarks største beachpark med 17 baner i det blødeste, rene sand. Vi har gode net og bolde og udendørs klubhusfaciliteter med terasse og toiletter. Vi har 22 forskellie træningstruppe på alle niveauer og afvikler ligaturneringer hver uge henover sommeren. Der er musik fra højtaleren, kul på grillen og de flotteste solnedgange over Vestereng Skov - det er beachvolley, når det er bedst. Vi er med i Volleyball Danmark og har stor erfaring med kidsvolley tilpasset beachvolley.  

Pædagogisk profil

Vi tilbyder et målgruppetilpasset forløb på jeres egen skole eller i Beach Park Aarhus. Vi introducerer eleverne til beachvolley som sport og demonstrerer, hvorfor beachvolley ikke blot er volleyball i sand. Forløbet foregår i sandet med intro til gode øvelser og til at forstå spillets taktik og de gode løbemønstre. For elever tilbyder vi at træne i basal beachvolleyteknik med et mål om, at kunne spille sammen og kontrollere bolden i modtagning, serv og slag. Typisk inkluderer vi kamp og små turneringer i kombination med andre sjove aktiviteter i sandet.

Forløb kan tilpasses de behov og ønsker, I har. Med 17 baner kan vi have hundredvis i gang samtidig, og det behøver ikke alt sammen være beachvolley. Sand er sjovt at spille andre boldspil i og træner samtidig koordinationen i sandet. Men det er naturligvis beachvolley, vi elsker, og som vi bedst kan lære fra os. 

Vi har over 30 instruktører med typisk mange års trænererfaring og nogle med formelle træneruddannelser målrettet unge, er lærestuderende eller læser idræt på universitetet. Flere af dem spiller typisk med på den officielle Beachtour i Danmark og internationalt. Vi har haft mange skoleklasser på besøg gennem årene, og har efterhånden en god forståelse af målgruppen.

Kontakt

Forløb udbudt af Aarhus Beachvolley Club

Dagtilbud

Grundskole

Ungdomsuddannelse

Kursus

Nyheder

CVR
29941335