Ree Park Safari

Præsentation

Safariskolen

For folkeskoler og institutioner

Velkommen til Ree Park Safaris skoletjeneste - En oplevelse med udeundervisning for klasseværelset

I vores Safariskole tager vi udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Når vi inddrager det uformelle udendørs læringsrum i Ree Park Safaris naturskønne omgivelse, kan vi lade sanserne komme i spil, ogoplevelserne kommer helt ind under huden på både elever og voksne.

Safariskolens formål er at gøre børn og unge bevidste om naturen og hvordan vi bedst bevarer den. Sammen udforsker vi de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed samt parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser.

Diversitet og højt til loftet - Safariskolen har plads til alle

Den primære undervisning foregår udendøre i parkens skønne omgivelser. Vi har stor erfaring med, at rammerne for vores undervisning er med til at skabe rummelighed, fokus og nærvær hos vores elever. Omgivelserne skaber plads til at alle elever, med og uden specielle behov, institutioner og børnehaver får en positiv og læring oplevelse.

Få ideer til udeskole i vores skoleforløb

Udover udeundervisningen har vi hos Safariskolen også en lang række forløb, der kan lede til videre undervisning hjemme i klasselokalet, både før og/eller efter besøget.

Hvis I har ideer til et spændende forløb, hvor Safariskolen kan være et supplement, udvikler vi gerne i samarbejde med jer, en spændende undervisning til netop jeres projekt.

Herunder finder du forslag til forskellige aktivitet og forløb. Safariskolen er under løbende udvikling, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Bliv inspireret af de forskellige forløb, eller kontakt os via formularen nederst på siden eller på de enkelte forløb, hvis vi skal oprette, variere eller kombinere flere forløb, så det passer lige til jeres klasse.
 

Safariskolen når parken er lukket 

Safariskolen tilbyder undervisning hele året rundt. Når Ree Park Safari lukker for de øvrige gæster, skal I være sammen med en guide, når I besøger parken.

Det betyder, at undervisningsforløbene typisk bliver lidt længere, og kan tilpasses så de både indeholder faglig undervisning, rundtur i parken, staldbesøg samt evt. aktivering af dyr eller safariture på den afrikanske savanne. Det er en stor og anderledes oplevelse for eleverne, at have parken ”helt for sig selv”, hvilket også kan give mulighed for fordybelse på en anderledes måde end i den åbne sæson.

Entré

Elev (t.o.m. 10.klasse): 50,- kr. pr. person. For hver betalende klasse, er der fri entré for op til 2 lærere/pædagoger.
Lærer (udover de 2 pr. klasse): 50,- kr. pr. person

Kontakt
Sophia Frifelt
Lærer og afdelingleder
88336153
Træffetid 08.00-15.00

Forløb udbudt af Ree Park Safari

Grundskole