Træd indenfor... i et BIGband!

Træd indenfor... i et BIGband! med Aarhus Jazz Orchestra

Af Aarhus Jazz Orchestra - 11.09.2020

Den 4. - 6. november inviterer Aarhus Jazz Orchestra indskolingselever fra Aarhus Kommune til en anderledes koncertoplevelse, hvor eleverne kommer helt tæt på musikken. Koncerterne er gratis, og du kan reservere plads til dine elever allerede nu!

Træd indenfor... i et BIG Band! er en oplevelseskoncert for indskolingselever, der giver eleverne en unik oplevelse med bigband-musikken. I løbet af koncerten får eleverne mulighed for at danse og bevæge sig, de kan stille spørgsmål til musikerne, og de får lov selv at prøve kræfter med musikken. Med Thomas Ousager i spidsen bliver eleverne introduceret til den forunderlige verden af bigband-musik og bigband-formatets mange instrumenter.

Koncerterne er gratis og kan opleves hver dag d. 4. - 6. november kl. 9.00 & 11.00 på spillestedet Atlas i Aarhus. Tilmelding foregår pr. mail til mathilde [at] ajazz [dot] dk, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Husk venligst at oplyse følgende i din tilmeldingsmail:

  • Hvilken dag og tidspunkt I gerne vil til koncert
  • Antal deltagende elever og lærere
  • Navn på skole samt klassetrin
  • Navn, e-mail og mobil på kontaktperson

Klik her for at se video fra november 2018, hvor Aarhus Jazz Orchestra for første gang inviterede indskolingselever indenfor i bigbandet.