Enzymer og fødevareproduktion
Beskrivelse
Enzymer bruges i et væld af bioteknologiske sammenhænge, fx i produktionen af forskellige fødevarer. Vi skal arbejde med brugen af enzymer til fødevareproduktion både teoretisk og praktisk.
Eleverne vil arbejde med fødevareproduktion i teori og praksis. Eleverne får generel introduktion om enzymer og deres brug i fødevareproduktionen, samt hvordan disse enzymer kan produceres, blandt andet ved hjælp af gensplejsede mikroorganismer.
Formål
- Eleven lærer at koble biologiske processer til anvendelser inden for bioteknolologi.
Praktisk information
Udbyder
Sted
Ikke angivet
Se flere detaljer
AARHUS GYMNASIUM, Viby - Hasselager Allé 10, 8260 Viby J
AARHUS GYMNASIUM, Tilst - Kileparken 25, 8381 Tilst
TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg - Højvangens Torv 2, 8660 Skanderborg
Forløbstype
Forløb med formidler
Målgruppe
8. klasse
9. klasse
Fag
Biologi
Natur/teknologi
Pris
Gratis
Periode
Hele året
Varighed
3 timer
Emneområde
Naturvidenskab
Teknologiforståelse
Faciliteter
Mulighed for at spise medbragt mad
Mulighed for toiletbesøg