Grundskole
Gratis

Enzymer og fødevareproduktion

Billede

Beskrivelse

Enzymer bruges i et væld af bioteknologiske sammenhænge, fx i produktionen af forskellige fødevarer. Vi skal arbejde med brugen af enzymer til fødevareproduktion både teoretisk og praktisk.

Eleverne vil arbejde med fødevareproduktion i teori og praksis. Eleverne får generel introduktion om enzymer og deres brug i fødevareproduktionen, samt hvordan disse enzymer kan produceres, blandt andet ved hjælp af gensplejsede mikroorganismer.

Formål

  • Eleven lærer at koble biologiske processer til anvendelser inden for bioteknolologi. 



 

Praktisk information

Sted
Ikke angivet
Skjul detaljer

AARHUS GYMNASIUM, Viby - Hasselager Allé 10, 8260 Viby J

AARHUS GYMNASIUM, Tilst - Kileparken 25, 8381 Tilst

TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg - Højvangens Torv 2, 8660 Skanderborg

Forløbstype
Forløb med formidler
Målgruppe
8. klasse
9. klasse
Fag
Biologi
Natur/teknologi
Pris
Gratis
Periode
Hele året
Varighed
3 timer
Emneområde
Naturvidenskab
Teknologiforståelse
Faciliteter
Mulighed for at spise medbragt mad
Mulighed for toiletbesøg

Tilmelding

Gratis