Arla Foods

Præsentation

Arla Food Fest for skoleklasser

Arla Food Fest for skoleklasser er en gratis madfestival for 5. og 6. klasse, som afholdes på Tangkrogen i Aarhus. Det er for skoler et endagsarrangement, som ligger hvert år i starten af september.

Arla Food Fest er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser og vær med når vi byder på madglæde ud over det sædvanlige. Hver klasse får tilrettelagt et særligt program med madværksteder og workshops, hvor de kan smage, prøve og opleve nye ting med mad.

Tilmeld din klasse i nedenstående link.

Arla Food Designer

Arla Food Designer er et virkelighedsnært 6-8 lektioners forløb målrettet landets 6. klasser. Undervisningsmaterialet tager eleverne med igennem en innovationsproces, hvor omdrejningspunktet er yoghurtproduktion. Forløbet giver dermed eleverne et indblik i en virkelig arbejdsplads, idet eleverne producerer deres egen yoghurt, laver smagstests, designer emballage og udvikler en reklame, inden yoghurten "lanceres på markedet".

Undervisningsmaterialet kan kombineres med et gratis virksomhedsbesøg på Arla Innovation Centre i Aarhus N, men kan også gennemføres hjemme på skolen.

Læs mere om undervisningsforløbet i nedenstående links. Her kan man også downloade undervisningsmaterialet samt booke en tid til et virksomhedsbesøg.

Gårdbesøg for skoleklasser

Book et gårdbesøg og tag din klasse med ud og se hvor mælken kommer fra. Arla har besøgsgårde i hele Danmark, hvor der hele året rundt er mulighed for at komme på besøg

Man skal blot huske at booke et besøg i nedenstående link.

Entré
Alle ovenstående aktiviteter er gratis, men kræver at man har tilmeldt sig eller booket et besøg.
Kontakt
Tilmeld din klasse til Arla Food Fest for skoleklasser
Læs mere om Arla Food Designer
Download undervisningsmaterialet Arla Food Designer
Book et virksomhedsbesøg på Arla Innovation Centre
Book et gårdbesøg

Forløb udbudt af Arla Foods

Nyheder