Aarhus SeaRangers

Præsentation

Aarhus SeaRangers startede i 2011 med udgangspunkt i en vision om at genskabe sammenhængen mellem Aarhus by, havn og bugt. I mange år, har Aarhus været afskåret fra havet og bevidstheden omkring hvordan sammenhængen i Aarhusbugten har været – stort set – ikke eksisterende. Dette vil vi lave om på.

SeaRangers er i dag en mangefacetteret institution. Vi har tilknyttet en lang række mennesker med forskellige faglige kompetencer og uddannelser. Vi tror på, at vi bliver bedre, når vi tænker tværfagligt. Marinebiologer, historikere, molekylærbiologer, sømænd, erhvervsfolk, arkitekter og kulturfolk er blot nogle af de mennesker vi har tilknyttet. Vi kan lære hinanden meget – og dette kan vores gæster altid mærke.

Pædagogisk profil

Aarhus SeaRangers vil genskabe sammenhængen og skabe glæde og fascination ved det fantastiske og oversete element, der ligger for byens fødder. Med konkrete redskaber i form af to specialdesignede RIB både, kan vi tilbagelægge store distancer på kort tid og dermed fungere som et bindeled mellem Aarhusbugtens mange unikke steder. Det er vores vision, at fascinere om havet og formidle om (og til) Østjyderne som et smukt folk født af havet. Det er i kraft af Aarhusbugtens kulturlandskab, at byerne i dag er placeret hvor de er og det er i kraft af havet, at Aarhus og Østjylland er vækstet så flot, op gennem tiden.

Kontakt
Niels Krogh Nielsen
29 91 08 54

Forløb udbudt af Aarhus SeaRangers

CVR
32946445