Svømmebevis

Beskrivelse

Det er et krav at have godkendt svømmebevis udstedt af Aarhus Kommune, for at lave vandaktiviteter med børn og unge i Aarhus Kommune og at dette fornys hvert andet år.

Ved prøveaflæggelsen skal det bevises, at man har de fysiske færdigheder til at kunne reagere forsvarligt i tilfælde af en ulykke, og at man har den teoretiske viden og evner til at kunne yde førstehjælp indtil professionel redningstjeneste ankommer. Ligeledes gennemgås aktuelle udgave af ”Regler og retningslinjer for vandaktiviteter i Børn & Unge” for hver enkelt deltager for at sikre at de sikkerhedsmæssige foranstaltninger er fyldestgørende..

Det forventes at deltagerne møder forberedte med en viden om prøveafviklingens indhold og krav både fysisk og mentalt. Derfor skal ”Regler og retningslinjer for vandaktiviteter i Børn & Unge” være udleveret og gennemlæst inden prøven og deltagerne være tilstrækkelig fysisk forberedte inden fremmøde.

Svømmebeviset gælder i 2 år fra erhvervelsesdato. Generhvervelse fordrer ny prøve. Lille svømmebevis gælder kun i svømmebassin og pool lignende forhold med en maks. dybde på 2 m. Stort svømmebevis gælder samme steder som det lille plus alle andre steder og med alle typer vandaktiviteter.
Svømmebevis tilmelding gennem Eloomi via https://link.eloomi.com/bqYS4

Spørgsmål vedr. tilmelding: them [at] aarhus [dot] dk

Kontakt
Peter Them Andersen
Koordinator
29203660
Træffetid Hverdage mellem 08:00 og 15:30
Materialer

Nyeste Regler og Retningslinjer for Vandaktiviteter med Børn & Unge i Aarhus Kommune.

Udvidet beskrivelse af svømmeprøven.

Sted
Lyseng Svømmehal
Lysengvej 4
8270 Højbjerg

Spørg i billetlugen hvor du skal hen på dagen.

Tilmelding