Førstehjælpskursus

Beskrivelse

UNO-Friluftscenter afholder førstehjælpskurser og førstehjælpsinstruktørkurser for medarbejdere i Aarhus Kommune. Hos os kan I både få genopfrisket et tidligere kursus eller tage et nyt. UNO Friluftscenter har dygtige og erfarne instruktører som arrangerer et spændende kursus med rollespil, hands-on øvelser og teori.

Ofte tilrettelægges forløbene individuelt efter behov fra deltagerne således at der opnås størst mulig overførselsværdig. Arbejder I f.eks. med mindre børn, kan I lære også at give førstehjælp til disse. Er der fx risikobetonede forløb, maskiner, udstyr, anlæg eller forhold på jeres arbejdsplads kan vi skræddersy førstehjælpsforløbet til at inkludere mulige ulykke ved brugen af disse.

For at tilrettelægge et kursus som passer til netop jer, tilbyder vi derfor at komme ud og afholde kurset på jeres arbejdsplads, så vi kan bruge de daglige omgivelser som rekvisitter.

Kurserne kan individuelt tilrettelægges

Materialer

Hvad Cheferne i B&U har besluttet omkring førstehjælp på skoler og institutioner.

Hvad undervisningsministeriet har besluttet omkring førstehjælp på skolerne.

En skriftlig påmindelse fra undervisningsminsiteren til skolerne om at undervise børnene på landets skoler i førstehjælp.

Sted
UNO Friluftscenter
Marienlundsvej 11A
8240 Risskov

Alternativt kan det foregå hos jer.

Tilmelding

Kontakt Peter Them på them [at] aarhus [dot] dk eller 29203660.