Tag med ud og fisk

Beskrivelse

I Århus er vi velsignet med gode fiskemuligheder. Der er ikke langt til et godt sted at kaste snøren i vandet, hvad enten det skal være ved kysten, en sø eller en å.
Næsten året rundt, kan man fange fisk et eller andet sted og det er sjovt at fange sin egen aftensmad. Vi fisker enten i salt- eller ferskvand. Vi sætter en halv til en hel skoledag af til formålet, men der er desværre ikke fangstgaranti uanset hvor vi tager hen.

Eventuel fangst tilbereder vi på stedet, hvis det er muligt. Og jo... Det er Danmarks Jægerforbund, der står bag. Men vi kan skam også finde ud af at fiske! Der undervises i praktisk fiskeri med stang. Vi kan eventuelt supplere med krabberuser eller garn. Der undervises i fiskebiologi, mindstemål og fredningstider samt bæredygtighed og miljømæssige faktorer i fornødent omfang.

Formål

  • At give deltagerne viden om de fisk, der lever i vore vande og lære at fange og tilberede dem. Samtidig gives et indblik i fredningstider, mindstemål og andre retningslinier for lystfiskeriet i Danmark.
Sted

Sted aftales ved booking.