Gratis

Grejbase ved Ørnereden

Beskrivelse

Grejbasens tema er naturen i nærområdet, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter - kun fantasien sætter grænser. Der er bestemmelsesnøgler til insekter, planter og svampe, fangstnet til ture ud til kysten og båludstyr til madlavning. Desuden er der mulighed for at arbejde med jordprøver, sten, fossiler og lære skovens dyr at kende. I slyngelstuen er der indrettet et træværksted.

Ønsker man at benytte shelteren ved grejbasen, skal denne bookes seperat fra grejbasen.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er offentlige toiletter ved trappen som fører til vandet samt et i slyngelstuen.

Dette forløb er en del af #DetViGøromSTEAM

Formål

Grejbasen ved Ørnereden befinder sig i den røde bygning til højre for shelteren og brændeskuret. Grejbasen byder på mange spændende friluftsaktiviteter til udeskoledage. Der er både mulighed for at arbejde med jordprøver, sten, komme på fugletur, samle vilde urter, kigge på spor i naturen, finde fossiler eller bruge den flotte kyst som ligger ca. 5 minutters gang fra basen ned ad trappen. Bliv inspireret til hvilke aktiviteter I kan lave ved grejbasen forneden, og læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
UNO Friluftscenter
Marienlundsvej 11A
8240 Risskov

Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg

Grejbasen er den aflukkede bygning med ryggen mod Ørneredevej.

Undervisningsmateriale

Grejbaseoversigt

Fossiler

Fra hav til bord

Fugletur

Lær jorden at kende

Skovens dyr

Skovens planter

Stenværksted

Svampejagt

Træværksted

Aarhus bugt

Tilmelding

Grejbasen kan bookes på:

Tilmelding