Gratis

Grejbase ved Egå Engsø

Beskrivelse

Grejbasens tema er stenalder, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter. Der er kikkerter til fugleture, dafnie-net til vandhulsture og båludstyr til madlavning over shelterpladsens store bålsted. Til understøttelse af særligt stenaldertema er der A-bukke med stenalderinfo, skind, labyrint med vægmaling, plakater med info og QR koder med link til bl.a. video om ildslagning med flint og pyritsten samt flint, pil og læder til forskelligt håndværksmæssigt arbejde.

Ønsker man at benytte bålpladsen omkring de øvrige fem sheltere skal denne bookes særskilt under sheltere.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter på 86 27 94 00

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er et muldetoilet bag shelterne.

Dette forløb er en del af #DetViGøromSTEAM

Formål

Grejbasen ved Egå Engsø byder på mange spændende friluftsaktiviteter til udeskoledage. Der er både mulighed for at arbejde med stenalder, værktøjsbearbejdning, komme på fugletur, samle vilde urter og meget andet. Bliv inspireret til hvilke aktiviteter I kan lave ved grejbasen forneden, og læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
Viengevej 7
8240 Risskov

5 min. gang fra Viengevej 7, 8240 Risskov

Undervisningsmateriale

Grejbaseoversigt

En dag i stenalderen

Fugletur

Læderarbejde

Lær at lave bål

Tilmelding

Grejbasen kan bookes på

Tilmelding