Gratis

Grejbase, Thors Skovhytte

Thors skovhytte 1

Beskrivelse

Thors skovhytte har en enestående beliggenhed i skoven - tæt på byen, mellem træerne på en sydvendt skråning ved Thors Mølle i Marselisborgskoven. Skovhytten er ejet af Sport og Fritid - Aarhus Kommune, og fungerer som et grønt foreningshus. Læs nærmere om booking af denne del længere nede. 

Der er gåafstand til Mindeparken, Den Uendelige Bro, dyrehaven mm.

Grejbasen er en selvstændig del af skovhytten, og bookes på samme måde som de øvrige grejbaser. Grejbasen er udstyret med trangia og bålgryder, sav og økse samt trefod med grill og bålfad. Derudover er der forskellige samarbejdsaktiviteter som kan bruges i skoven. Husk at medbringe brænde, sprit til trangia mm.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området under Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter på enten 86 27 94 00 eller 21 31 21 34. Grejbasen bookes efterfølgende på: https://friluftslivaarhus.dk/Home/LokationDetaljer/858

Selve bygningen, Skovhytten, med undervisningslokale, tekøkken og toilet bookes via Foreningsportalen - foreningsportalen.aarhuskommune.dk/side.asp 

Dette forløb er en del af #DetViGøromSTEAM

Formål

Adgang til grejbasen sker via den venstre dør på bygningen. Du taster blot adgangskoden på tastaturet får at åbne døren. Grejbasen ligger til venstre når du er kommet ind i bygningen. 

Der er gode muligheder for at lave bålaktiviteter og mad over bål, samarbejdsaktiviteter mm. og så er det naturligt at bruge basen som udgangspunkt for ture i skoven eller til stranden og Den Uendelige Bro, som ligger ca. 10 minutters gang fra basen.

Skovens MTB-spor ligger også lige i nærheden og kan klart anbefales at prøve. MTB's kan bookes på UNO-Friluftscenter www.friluftslivaarhus.dk

Sted

Thors Møllevej 15, 8000 Aarhus C.

Grejbasen ligger ca. 100 m. fra parkeringspladsen. Gå op ad skovvejen til venstre for restaurant Thors Skovmølle, til I ser en rød træbygning til venstre for vejen. 

Grejbasen ligger til venstre i bygningen.