Gratis

Grejbase i Hørhaven

Beskrivelse

Grejbasens tema er naturen i nærområdet, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter udover det - kun fantasien sætter grænser. Der er bestemmelsesnøgler til insekter, planter og svampe, fangstnet til ture ud til kysten og båludstyr til madlavning. Desuden er der mulighed for at arbejde med jordprøver og at lære skovens dyr at kende.

Ønsker man at benytte shelterne ved grejbasen, skal disse bookes separat fra grejbasen.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er et toilet i samme bygning som grejbasen.

Grejbasen kan bookes på:
www.friluftslivaarhus.dk/Home/LokationDetaljer/369

Dette forløb er en del af #DetViGøromSTEAM

Formål

Grejbasen i Hørhaven befinder sig for enden den sorte toiletbygning. Når du åbner døren, vil du se at basen byder på mange spændende friluftsaktiviteter til udeskoledage. Der er både mulighed for at arbejde med jordprøver, mad over bål, komme på fugletur, samle vilde urter, kigge på spor i naturen eller bruge den flotte kyst som ligger ca. 10 minutters gang fra basen. Bliv inspireret til hvilke aktiviteter I kan lave ved grejbasen forneden, og læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
Hørhaven
Aarhus

Syd for Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg.

Grejbasen findes på skrænten fra p-pladsen. Det er den hvide dør ved siden af toilettet i den sorte bygning.

Undervisningsmateriale

Grejbaseoversigt

Insekter og andre smådyr

Lær jorden at kende

Madlavning over bål

Skovens dyr

Skovens planter

Aarhus bugt