Gratis

Grejbase ved Skæring Hede

Skæring Hede

Beskrivelse

Med dens beliggenhed tæt på vandet, har grejbasen i Skæring et gennemgående tema om hav og kyst, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter. Der er bøger om planter, svampe og dyr og båludstyr til madlavning over shelterpladsens store bålsted. I forbindelse med undersøgelser ved vand er der vandkikkerter, waders og fangstnet samt en vogn, som kan transportere alt dette til stranden.

Grejbasen har også en hyggelig stue, hvor man kan sidde i tørvejr og varme sig ved brændeovnen.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er ikke mulighed for at gå på toilet ved grejbasen.

Grejbasen kan bookes på:
www.friluftslivaarhus.dk/Home/LokationDetaljer/373

Formål

Grejbasen ved Skæring Hede byder på mange spændende friluftsaktiviteter til børn i alle aldre. Der er både mulighed for at arbejde med havets spændende liv, skovens dyr, planter og svampe, samle vilde urter, lave mad over bål og meget andet. Læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
Skæring Hede v Mindelunden
Åstrup Strandvej 2
8250 Egå

Skæring Hede v. Åstrup Strandvej

Grejbasen kan spottes til højre mod Skæring Hede, når man kører fra Skæring mod Åstrup på Åstrup Strandvej. Det er en rød bygning.

Inspirationsmateriale

Grejbaseoversigt