Gratis

Grejbase ved Ørnereden

Naturcenter Ørnereden

Beskrivelse

Grejbasens tema er naturen i nærområdet, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter udover det - kun fantasien sætter grænser. Der er bestemmelsesnøgler til insekter, planter og svampe, fangstnet til ture ud til kysten og båludstyr til madlavning. Desuden er der mulighed for at arbejde med jord, sten, fossiler og lære skovens dyr at kende.

Ønsker man at benytte dagshelteret ved grejbasen, skal dette bookes seperat fra grejbasen.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er offentlige toiletter ved trappen som fører til vandet.

Grejbasen kan bookes på:
www.friluftslivaarhus.dk/Home/LokationDetaljer/722

Formål

Grejbasen ved Ørnereden befinder sig i den røde bygning til højre for shelteren og brændeskuret. Grejbasen byder på mange spændende friluftsaktiviteter til børn i alle aldre. Der er både mulighed for at arbejde med jord, sten, komme på fugletur, samle vilde urter, kigge på spor i naturen, finde fossiler eller bruge den flotte kyst som ligger ca. 5 minutters gang fra basen ned ad trappen. Bliv inspireret til hvilke aktiviteter I kan lave ved grejbasen forneden, og læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
Ørnereden
Ørneredevej 55
8270 Højbjerg

Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg

Grejbasen er den aflukkede bygning med ryggen mod Ørneredevej.

Inspirationsmateriale

Grejbaseoversigt