Gratis

Grejbase ved Egå Engsø

Beskrivelse

Grejbasens tema er stenalder, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter. Der er kikkerter til fugleture, fangstnet til vandhulsture og båludstyr til madlavning over shelterpladsens store bålsted. Desuden vandkikkerter og fangstnet til vandundersøgelser med undgangspunkt fra fangstbroen. Til understøttelse af særligt stenaldertema er der A-bukke med stenalderinfo, skind, labyrint med vægmaling, plakater med info og QR koder med link til bl.a. video om ildslagning med flint og pyritsten samt flint, pil og læder til forskelligt håndværksmæssigt arbejde.

Ønsker man at benytte bålpladsen omkring de øvrige fem sheltere skal denne bookes særskilt under sheltere.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde, vand m.m.

Der er et muldtoilet bag shelterne.

Grejbasen kan bookes på:
www.friluftslivaarhus.dk

Formål

Grejbasen ved Egå Engsø byder på mange spændende friluftsaktiviteter til børn i alle aldre. Der er både mulighed for at arbejde med stenalder, værktøjsbearbejdning, komme på fugletur, samle vilde urter og meget andet. Læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
UNO Friluftscenter
Marienlundsvej 11A
8240 Risskov

5 min. gang fra Viengevej 7, 8240 Risskov

Inspirationsmateriale

Grejbaseoversigt