Gratis

Grejbase i Hørhaven

Toiletbygning indeholdende grejbasen

Beskrivelse

Grejbasens tema er naturen i nærområdet, men der er også mulighed for at lave mange andre aktiviteter - kun fantasien sætter grænser. Der er bestemmelsesnøgler til insekter, planter og svampe, fangstnet til ture ud til kysten og båludstyr til madlavning. Desuden er der mulighed for at arbejde med jordprøver, stenskærer og lære skovens dyr at kende.

Ønsker man at benytte shelterne ved grejbasen, skal disse bookes seperat fra grejbasen.

For at booke grejbasen skal du være ansat i en undervisningsinstitution i 0 - 18 års området hjemmehørende i Aarhus Kommune. Bookingadgang og nøglekode tildeles ved henvendelse til UNO Friluftscenter.

Husk selv at medbringe brænde og vand m.m.

Der er toiletter i samme bygning som grejbasen.

Grejbasen kan bookes på:
www.friluftslivaarhus.dk/Home/LokationDetaljer/369

Formål

Grejbasen i Hørhaven befinder sig for enden den sorte toiletbygning. Når du åbner døren, vil du se at basen byder på mange spændende friluftsaktiviteter til børn i alle aldre. Der er både mulighed for at arbejde med krible krable, mad over bål, komme på fugletur, samle vilde urter, kigge på spor i naturen eller bruge den flotte kyst, som ligger ca. 10 minutters gang fra basen. Læs meget mere om den generelle information i filen: Grejbaseoversigt.

Sted
Hørhaven
Ørneredevej 23
8270 Højbjerg

Syd for Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg.

Grejbasen findes på skrænten fra p-pladsen. Det er den hvide dør ved siden af toilettet i den sorte bygning.

Inspirationsmateriale

Grejbaseoversigt