Vi skaber musik sammen

Af Den Jyske Opera - 20.01.2020

I marts måned er det børnehavernes tur til at komme på besøg i Operatoriet på Den Jyske Opera, når vi inviterer til fælles musikalske skabende oplevelser, der passer til de 4-6 årige børn

Den Jyske Opera tilbyder i marts tre forskellige workshoptyper, der alle handler om at skabe musik sammen, men med forskellige udgangspunkter: Billeder, objekter, instrumenter, historier.

I ”Dyrenes musik” hører , leger, komponerer og spiller børnene sammen med to musikere  musik, der handler om dyr. 

I ”Musik i bogen” skaber vi musik ud fra billedbogen ”Paraplyen” (udgivet på forlaget TURBINE) – en ordløs historie om en lille hunds rejse rundt i hele verden.

Og i ”Vi bygger musik” laver vi musikalske bygningsværker af  musikalske og fysiske byggesten. Der er således mange forskellige muligheder for at prøve musikken og dens udtryk af alt efter lyst og temperament. En spændende oplevelse i øjeblikket - men også med potentialet til at skabe inspiration for musikalsk/pædagogisk arbejde hjemme i børnehaven bagefter. 

De 3 typer workshops udbydes på 5 specifikke dage i marts og har plads til max 22 børn pr. gang. Så det er en god ide ide at slå til i en fart for at sikre sig en plads. Tilbuddet er gratis for dagtilbud.