Vær med til at skabe Børnenes Klimamøde 2022!

Billede af børn i klasselokale

Af Klimatorium - 05.03.2021

Tilmeld din klasse til Børnenes Klimamøde 2022. Et kombineret undervisningsforløb og digital live-event, der bringer klima, innovation og samskabelse lige ind i jeres klasselokale!

Klimaløsninger, samskabelse og innovation. Det er nøgleordene for Børnenes Klimamøde 2022, hvor du og dine elever i 4. eller 5. klasse er inviteret med til at skabe en klimafest fuld af nye ideer og løsninger.

I år afholder klimacenteret Klimatorium i Lemvig klimamødet fredag den 19. august, men allerede fra 1. februar kan I begynde forberedelserne i klassen. Til Børnenes Klimamøde 2022 har vi nemlig sammensat et fleksibelt forløb, så du som lærer kan passe det bedst muligt ind i din årsplan. Forløbet vil besvare spørgsmål som: Hvad er klima og klimaforandringer? Hvordan kan vi mindske forandringerne – og leve med dem? Og hvordan får vi gode ideer til fremtidens klimaløsninger?

Vi tilbyder jer tre moduler, som I kan vælge til og fra.  Årets udgave af Børnenes Klimamøde, og undervisningsmaterialerne, der hører til, er nemlig en ægte tretrins-raket, hvor eleverne først bliver præsenteret for ny viden, som de skal arbejde med. Dernæst skal de arbejde med deres egne løsninger ud fra den viden, de har tilegnet sig, og til sidst samler vi alle elevernes løsninger til finalen på Børnenes Klimamøde.

Du vil som lærer blive guidet igennem dette modul, der bygger på en række øvelser og metoder til at få og udvikle ideer. Det er her, eleverne skal bygge selv og samtidig lave en præsentationsvideo af deres løsning.

Alt materiale er tilgængeligt fra 1. februar. Læs mere om forløbet i den vedhæftede invitation.

Yderligere information
Kom med til Børnenes Klimamøde 2022