VI ÅBNER MUNDEN - OG HØRER SAMMEN

Beskrivelse

Musikalsk opgør med individualismen!

I en tid, hvor mistilliden til politikerne og til de eksisterende systemer er udfordret, er det måske på sin plads med et opgør! På sin plads, at vi ser hinanden i øjnene og prøver at finde fællesskabet frem igen og troen på, at vi kan skabe en bedre fremtid og rive væggene ned!

VI ÅBNER MUNDEN - OG HØRER SAMMEN er en ærlig, autobiografisk performance-koncert, der rykker ved, hvad der skal til for at vække vores sociale kompas og engagement i det samfund, vi er en del af.

Principiel utopi
I et forsøg på at genfinde sin barndoms gejst og ukuelige tro på, at vi sammen kan forandre verden, beslutter Anika Barkan sig for at skrive et utopisk principprogram. Men hun kan ikke gøre det alene …

”Anika Barkan er en af de mest kompromisløse, socialt bevidste performancekunstnere herhjemme. Anika Barkan er en rigtig god fortæller, og når hun beretter om sin baggårdsopvækst, er det både fascinerende og medrivende.” (Sceneblog.dk)

Til toner af Mika Forsling, og kyndige råd og opbakning fra sin far, der i hele sit 80 år lange liv har engageret sig i den sociale kamp, sætter hun dagsordenen for et opgør med vores samtid … men der skal nye melodier til!

Forestillingen har spillet for et begejstret publikum på GATE Theater i London, Warehouse9 i København, Teater Momentum i Odense, samt i Riga og senest på kunstner-research-slottet Monthelon i Frankrig.

Formål

Som publikum hos Teater Katapult er man i dén grad i stue med det der sker på scenen – og med de forestillinger, vi præsenterer, er der stor chance for at sparke debatter i gang og at vække eftertanke hos både studerende og undervisere. Som Teater Katapults slaglinje lyder: Slå autopiloten fra!

Teater Katapult præsenterer samfundsrelevante og tankevækkende teaterforestillinger – både egne produktioner og andre danske og internationale gæstespil – altid med fortællingen, nærheden og ægtheden som omdrejningspunkt. Med et besøg hos Teater Katapult lagt ind i undervisningen kan I sammen med os være med til at behandle tematikker fra den verden, der omgiver os.

 

 

Sted
Teater Katapult
Skovgaardsgade 3-5, Godsbanen
8000 Aarhus C
Tilmelding
Tilmelding
Tlf.nr. 86 20 26 99
Tilmeldingsfrist
18.04.2022