Gratis

Besøg på vandværk

Beskrivelse

På vores vandværker får I mulighed for at smage på grundvand direkte fra en af vores grundvandsboringer, og efter det har været igennem vandbehandlingen på vandværket. Vi følger vandets vej fra regn til drikkevand ved at fortælle om grundvand, vandbehandlingen på vandværket samt hvordan vi får vandet ud til din vandhane. Ved besøget lægger vi vægt på en blanding af rundvisning/fortælling og dialog med eleverne, så besøget bliver så relevant for elevernes hverdag som muligt.

Vi har gæster i næsten alle aldre og tilpasser besøget til din gruppe. Et besøg varer typisk 1½-2 timer men kan tilpasses afhængig af indhold, jeres transporttid, inddragelse af øvelser mv. Har I nogle specifikke ønsker vedr. det faglige indhold, er I meget velkomne til at skrive det i kommentarfeltet når I booker besøget.

BOOKING kan ske gennem vores hjemmeside

Bemærk: Vi har en række sikkerheds- og hygiejnemæssige retningslinjer ved besøg, som I bedes gøre jer bekendte med inden besøget - Læs mere her.

Formål

At give eleverne en forståelse for og indsigt i hvor drikkevandet kommer fra, og hvorfor det er så værdifuld en ressource.

Undervisningsmateriale

Vi anbefaler at I arbejder med emnet inden besøget da dette er med til at sikre at eleverne har den nødvendige basisviden inden besøget på vandværket eller renseanlægget.