Natursamarbejdet

Præsentation

Vi er et naturcenter og et åndehul for byens borgere. Vi klæder børn og unge i Aarhus på til et bæredygtigt liv som fremtidens grønne borgere. Det gør vi bl.a. ved at give dem gode oplevelser i og med naturen, lade dem mestre havedyrkning og dyrepasning, samtidig med at de i et alderssvarende tempo forstår økologiske sammenhænge, og hvordan vores egne handlinger i hverdagen påvirker vores fremtidige liv på kloden.

Hos os kan I møde får, geder, høns, ænder, kaniner og bier. I kan dyrke jeres egen have, lave mad i udekøkkenet og få natur på hjernen. Kommer I fra et dagtilbud eller en skole, har I mulighed for at tilmelde jer forskellige aktiviteter. Fx. foderrunder, fugletur, honningslyngning, vandhulstur og meget andet. I kan booke en af vores formidlere til at facilitere forløbet eller besøge os på egen hånd. Sammen med UNO Friluftscenter udbyder vi den Blå Skole, som afholder forløb på Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Tilmeld jer Haver til Maver: Et ”jord til bord” projekt hvor havedyrkning, madlavning, og bæredygtighed er i fokus. Her får alle jord under neglene, røde kinder og fantastiske oplevelser i vores skønne naturlige omgivelser.

Stedet er en del af Børn og Unge og tilbyder aktiviteter til dagtilbud og skoler i Aarhus Kommune.

Se her, hvordan I kommer til Natursamarbejdet med offentlig transport

Kontakt
Natursamarbejdet
Louisevej 100, 8220 Brabrand
86 25 68 60
Træffetid 8:00 - 16:00
Thomas Batting
Afdelingsleder

Forløb udbudt af Natursamarbejdet

Dagtilbud

Grundskole