Film i Skoven

Præsentation

Film i Skoven er Aarhus' film- og kulturfestival for børn. Kom og oplev en magisk dag i skoven, hvor hvide ramsløg og grønne bøgetræer sætter rammerne for nogle spændende, sjove og tankevækkende kulturarrangementer. Festivalen løber fra den 15. - 18. maj 2019 (læringsdage 15. - 16. maj) og giver børn i alderen 3-14 år mulighed for at nyde de bedste danske og internationale film og samtidig få en magisk oplevelse i Riis Skov, der til lejligheden er dekoreret med kunstværker lavet af lokale børn fra Aarhus. Som noget nyt i år tilbyder vi også filmvisninger og aktiviteter for 5. til 8. klasser. Festivalen finder sted dybt inde i Riis Skov, nærmere bestemt på Tumlepladsen. Udover at give børn en smag for interessante film og et kig ind i andre kulturer, vil hver film også være ledsaget af et pædagogisk og/eller fagligt indhold. Film i Skoven vil også afholde workshops og pop up-events i månederne op til festivalen. Programmet er nu tilgængeligt og kan ses nedenfor. Vil du læse mere om de forskellige arrangementer, skal du bare følge linket, som står ud for hvert programpunkt. Her kan du læse mere om tidspunkter, og hvad du kan forvente dig i årets program.

BØRNEHAVER (3+)

Børnehavebørn kan i år glæde sig til:

Onsdag d. 15/5 2019 formiddag:

Torsdag d. 16/5 2019 formiddag:

 

SKOLER (0. til 4. klasse)

Sanser, fremtidsdrømme og livet i en skoleklasse er nogle af de temaer, som børn i indskolingen kan glæde sig til i år.

Onsdag d. 15/5 2019 formiddag

 

SKOLER (5. til 8. klasse)

Til dette års Film i Skoven giver vi unge fra 5. til 8. klasse et indblik i, hvordan et medieprodukt bliver skabt, hvorfor digital trivsel er vigtig, og hvordan man gennemskuer falske nyheder.

Onsdag d. 15/5 2019 eftermiddag

Torsdag d. 16/5 2019 eftermiddag

Følg linksene og læs om de forskellige arrangementer, eller klik her og gå direkte til bookingformularen

 

Vi håber, vi ses i skoven!

Pædagogisk profil

Film i Skovens læringsprogram tager udgangspunkt i '21st century literacy' - en bredere betydning af 'literacy', idet forståelsen af mediesprog og visuelt sprog, som er essentiel i vores moderne, medieprægede virkelighed, også tænkes med. Derudover giver filmene, aktiviter og læringsmatererialet mulighed for at dykke ned i en række emner: Sociale kompetencer, Natur og miljø, kreativitet, kulturelle oplevelser, andre kulturer, venskaber og meget mere.

Kontakt
Jo Carlsen
31359530
Træffetid 9-15

Forløb udbudt af Film i Skoven

Dagtilbud

Grundskole

Nyheder

Film i Skoven

01.04.2019

I år har vi hos Film i Skoven to fantastiske nye workshops til de unge skolebørn i Aarhus (0.-4- k...

Læs mere

Film i Skoven UNG

01.03.2019

Som noget nyt i år slår Film i Skoven dørene op for 5., 6., 7., og 8. Klasser. Vi har fået fat p...

Læs mere