Drift og anlæg

Præsentation

Vil du booke et shelter, en bålplads eller et par bålgryder, så gå ind på hjemmesiden friluftslivaarhus.dk, hvor du nemt kan overskue de bookbare steder og det grej du kan booke til din næste friluftsaktiviteter, udeskole eller anden hygge i naturen.

Book steder eller grej
Brug naturen og giv børnene et andet læringsrum. Der er grej til alle læreplaner/fag, og mange oplever, at børnenes sociale mønstre forandres, når naturen bruges som læringsrum.

Søg tilladelse
Skal du stå for et større arrangement (over 50 personer) i f.eks. skoven eller de grønne områder, skal du søge tilladelse på enten friluftslivaarhus.dk til brug af shelter og bålpladser, og hvis I skal bruge skove til at færdes rundt i (eks. løb med poster), er det en god idé at booke skove på brugaarhus.dk. Det ikke nødvendigt at søge tilladelse, hvis du afholder et roligt arrangement, dvs. at det ikke indebærer opsætning af poster, og at der kun sker færdsel på stierne. For at sikre jeres ret til brugen af de bookede arealer eller elementer, skal I have denne tilladelse med, til fremvisning på arragementsdagen.

Kontakt
Rikke Sjelborg-Sørensen
Projektleder
4185 9724
Booking
www.friluftslivaarhus.dk / OBS! Der kan ikke bestilles undervisningsforløb gennem bookingportalen.

Forløb udbudt af Drift og anlæg