Børnekulissen

Præsentation

I Børnekulissen tilbyder vi gratis æstetiske læringsforløb og turnerer med involverende teaterforestillinger i institutioner, på biblioteker og andre kulturelle lokaliteter.

Vi ønsker at medvirke til barnets personlige udvikling, trivsel og dannelse ved at bruge legen, musikken, dramaet og fortællingen som brændstof.

I de æstetiske læringsforløb med børnene bruger vi konkreter i form af rekvisitter, udklædning og genstande til at fortælle musik-dramatiske historier. Forløbene varetages af Børnekulissens teaterkonsulent Ditte Aarup Johnsen.

Ved hjælp af gåpåmod, nysgerrighed, spontanitet og fantasi går vi på opdagelse i legens forunderlige verden og vi bruger kroppen og sanserne til at udtrykke os med.

Forløbene bygger på aktionslæringsprincipper, hvor pædagogiske medarbejdere har mulighed for at arbejde med institutionens læringsmiljø inden for læreplanstemaerne æstetik, fællesskab og kultur samt krop og bevægelse. Der afholdes personaleworkshops i tilknytning til forløbene samt løbende refleksion og evaluering med de pædagogiske medarbejdere.

Vores arbejde i Børnekulissen skal have effekt for børnene. Det skal skabe læring og udvikling og bidrage til deres trivsel. Når det sker, lykkes vi med vores opgave.

Læs mere om Børnekulissens tilbud:

Se og hør nogle af sangene fra SE min kuffert forløbet:

  1. Hej hej med dig - leg og syng med!
  2. Hej og ho på bølgen blå
  3. Kif kaf kuffert
  4. Den gule kæmpekran
Kontakt
Ditte Aarup Johnsen
Teaterkonsulent
41890943
Træffetid bedst efter kl. 12

Forløb udbudt af Børnekulissen

Dagtilbud

Kursus