Tuschtegning som kommunikation

07.01.2020

'Tegn et verdensmål' er et forløb, hvor tegner og grafiker, Mia Sinding Jespersen, introducerer eleverne til sin innovationsmetode “ fra tanke til streg”, hvor de lærer at arbejde med mindset og ikoner med redskaberne tusch og papir.

Som en del af forståelsen for FN´s verdensmål tilbyder Børnekulturhuset her en unik arbejdsmetode, hvor der er fokus på det visuelle udtryk, tegnet med en tusch.

5. - 9. klassetrin er målgruppen for dette forløb, hvor eleverne med udgangspunkt i et af de 17 verdensmål arbejder med nye muligheder inden for billedsproget.

Workshoppen tilrettelægges individuelt, alt efter hvilket mål der vælges. Visualiseringen kan bruges til brainstorming, proces-forståelse, brandingstrategi mm, og eleverne kan arbejde både individuelt samt i grupper.

Workshop og materiale kan ses som en resultatorienteret proces mod et konkret produkt - eller som en generel inspiration til hvordan man angriber problemløsninger med tuschen som kommunikationsredskab.

Workshoppen er to-delt, så Mia kommer ud til jer 2 x 2 lektioner. På baggrund af første besøg kan I derfor nå at arbejde med emnet, inden I får besøg igen.