Til Ungdommen

Af TEATRET SVALEGANGEN - 25.05.2022

TIL UNGDOMMEN er glimt fra teenageliv. Det er teater om overgangen fra barn til voksen, om længsler og sårbarhed. Men også om det berusende i at være en del af et hormondampende og intenst fællesskab.

JEG LUGTER

”Jeg lugter. Af skinke og benzin og død hugorm.” TIL UNGDOMMEN er glimt fra teenageliv. Det er teater om overgangen fra barn til voksen, om længsler og sårbarhed. Men også om det berusende i at være en del af et hormondampende og intenst fællesskab. Et dyk ned i ensomhedens helvede og en opstigen til forelskelsens himmel.

Forestillingen er baseret på Linn Skåbers interviewbaserede bestseller af samme navn. Skåber har spurgt en masse norske teenagere om livet, bumser, fred og savn. Udgivelsen lagde sig i kølvandet på verdenssuccesen SKAM og bærer kun et nænsomt præg af Skåber, der med sit lette sprog lader ungdommen tale selv.

NINAS STORE NUMSE

Fem unge skuespilstjerner lægger nu krop til de biografiske historier. Hvor længe er man barn, og hvordan bliver man egentlig voksen? Længes vi i virkeligheden på tværs af alder ­efter det samme? Monologerne handler om alt og intet i en sær, spændende og vigtig tid. Om fraværende forældre, udsathed og om at være hypnotiseret af Ninas umådeligt ­store og fantastiske numse. Om at være ligeglad og samtidig bekymre sig om alt. TIL ­UNGDOMMEN viser alle følelserne.

Yderligere information
SPILLEPERIODE: 31. JAN - 4. FEB 2023 SCENE: NY SAL TID: KL. 19.30, LØR. KL. 16 NB. NYE SPILLETIDSPUNKTER KAN FOREKOMME PRIS: 225 KR. STUDERENDE: 135 KR. UNDER 25 ÅR: 65 KR. GEBYR: 10 KR.